Email

alievdmeulen@hotmail.nl

Geopend op:

Di t/m do, vrij* en za

De laatste jaren krijgen we in onze dynamische Westerse maatschappij steeds meer te maken met de gevolgen van stress, een (te) hoge werkdruk en het steeds opnieuw moeten aanpassen aan de veranderingen in onze samenleving. Veel mensen hebben daar problemen mee, zowel junioren als senioren. Veel te vaak wordt er geen aandacht geschonken aan de eerste symptomen die wijzen op een te hoge belasting of werkdruk. Als gevolg daarvan worden steeds vaker problemen als spanningshoofdpijn, nek- en schouderklachten, burn-out en RSI geconstateerd. Stoelshiatsu kan hierin een oplossing bieden.

Stressreductie door stoelshiatsu

Om gezondheidsproblemen te voorkomen, is het van groot belang dat structureel wordt gewerkt aan stressreductie. Een prima hulpmiddel hierbij is stoelmassage of stoelshiatsu. Deze behandelingsmethode wordt tegenwoordig veel toegepast in de werksituatie. Het is een laagdrempelige en prettige manier om het stressniveau te verlagen en zo de gevolgen van stress te reduceren. Het laagdrempelige komt vooral tot uitdrukking in het feit dat de cliënt de behandeling gekleed ondergaat. Iedereen die Stoelshiatsu heeft ondergaan, is enthousiast.

Werkwijze

De cliënt zit op een stoel die speciaal is ontwikkeld om een zeer ontspannen en rustgevende houding te kunnen aannemen. Met verschillende technieken wordt vervolgens zowel links als rechts op de rug-en schouderpartij van de cliënt drukpunten toegepast. De armen krijgen uiteraard ook de nodige aandacht. Wereldwijd wordt deze effectieve methode van ziektepreventie inmiddels toegepast.

Gerelateerd

Breuss-massage

Cupping

Voetreflex

Tarieven

Contact