Email

alievdmeulen@hotmail.nl

Geopend op:

Di t/m do, vrij* en za

Klassieke massage

De klassieke massage is een ideale massage om stijve spieren, of een stijve rug-, nek- en/of schouders te behandelen. Maar ook wanneer je nergens last van hebt is het een heerlijke manier om weer helemaal ontspannen te worden.

Klassieke massage

Ayurvedische massage

Deze algehele ontspanningsmassage bevordert de doorstroming van energie in het lichaam, geeft ontspanning en brengt een aangename gemoedstoestand teweeg. Het hele lichaam wordt intensief gemasseerd, inclusief hoofd, handen en voeten.

Ayurvedische massage

Hot stone massage

De hot stone massage is een volledige lichaamsmassage, waarbij gebruik gemaakt wordt van Basaltstenen. De warmte van de stenen helpt om stijve spieren los te maken. Daarom is hot stone massage een ideale massagebehandeling bij spierpijn.

Hot stone massage

Cupping

Cupping is een alternatieve geneeswijze waarbij gebruik gemaakt wordt van (siliconen) cups die vacuüm worden gezogen op de huid. Het stimuleert de doorbloeding optimaal. Verklevingen en spierknopen worden als het ware naar de oppervlakte gezogen waardoor blokkades worden opgeheven.

Cupping

Indiase hoofd- en gezichtsmassage

Gedurende de dag zitten we veel in ons hoofd. Ook nek en schouders zijn gebieden die een groot deel van de dagelijkse spanning en stress opslaan. Juist door dit drukke hoofd en de omgeving hiervan te masseren kan een snelle en diepe ontspanning ontstaan.

Indiase hoofd- en gezichtsmassage

Stoelshiatsu

Om gezondheidsproblemen te voorkomen, is het van groot belang dat structureel wordt gewerkt aan stressreductie. Een prima hulpmiddel hierbij is stoelmassage of stoelshiatsu. Deze behandelingsmethode wordt tegenwoordig veel toegepast in de werksituatie. Het is een laagdrempelige en prettige manier om het stressniveau te verlagen en zo de gevolgen van stress te reduceren.

Stoelshiatsu

Lomi Lomi

De Lomi Lomi massage werkt ontspannend voor lichaam en geest. Het is een rustige, ritmische massage die gericht is op ontspanning. De Lomi Lomi massage is een gedeeltelijke lichaamsbehandeling, die uitgevoerd wordt met lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam.

Lomi Lomi

Dorn

Specifiek aan de Dorn methode is correctie in dynamiek. Door actief spieren te gebruiken tijdens de behandeling kan een zachte wervelverschuiving niet worden tegen gehouden door het lichaam, omdat de spieren bezig zijn met bewegen. Als reactie hierop herstelt uw lichaam zich beter en klachten verminderen of verdwijnen

Dorn

Breuss

Met repeterende bewegingen en Johanneskruid-olie wordt uw zenuwstelsel langs de wervelkolom gestimuleerd en de wervelkolom gestrekt. Dit heeft invloed op uw organisme. Rugklachten kunnen op deze manier effectief worden behandeld. Fysieke, psychische en emotionele blokkades kunnen verdwijnen. De Breussmassage heeft over het algemeen een diep ontspannend effect.

Breuss

Lavendel massage

Tijdens de ontspannende Lavendelmassage worden uw voeten en de achterzijde van uw lichaam gemasseerd met geurige Lavendel olie. Tijdens deze massage worden rustige strijkringen en zachte knedingen met elkaar gecombineerd, van schouder tot en met de voet en weer terug.

Lavendel massage

Voetreflex

Voetreflex is erop gericht een impuls te geven aan reflexzones en reflexpunten van de voet, die in verbinding staan met de diverse organen, zenuwen, klieren en gewrichten. ​Daardoor kan het betreffende orgaan zich herstellen, of kan een zwak orgaan zich versterken. Ziekte is vaak een een gevolg van een disbalans tussen onze emoties en ons denken.

Voetreflex

Triggerpoints

Maakt u voor uw werk of tijdens het beoefenen van uw sport vaak dezelfde beweging en gaat die steeds meer pijn doen? Of heeft u al jaren last van dezelfde pijnklachten? Grote kans dat u last heeft van myofasciale triggerpoints: een plaatselijke kramp in een spier.

Triggerpoints

Kindermassage

Een kindermassage is geschikt voor kinderen vanaf 4-5 jaar en leert je kind de indrukken die het overdag opdoet te verwerken en los te laten.

Kindermassage

Hydromed massage

Een massage op een zacht en met warm water gevuld kussen… De Hydromed massage is een geweldige ervaring om te ondergaan. Je ligt op je rug op een warm waterkussen van 37 tot 40 graden en tijdens de massage beweegt de masseur de handen en onderarmen tussen het kussen en uw lichaam.

Hydromed massage