Email

alievdmeulen@hotmail.nl

Geopend op:

Di t/m do, vrij* en za

Om de massage/behandeling die u wilt ondergaan zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteer ik een aantal algemene voorwaarden. Als u een afspraak maakt bij WelkomWellness ga ik er van uit dat u deze voorwaarden heeft gelezen en hiermee akkoord gaat.

 1. Voorafgaand aan de eerste massage/behandeling wordt er door mij een korte intake gehouden met de cliënt. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze (medische) informatie die hij/zij tijdens dit gesprek verstrekt. Massagepraktijk WelkomWellness is niet verantwoordelijk voor schade of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie. Er mag bijvoorbeeld niet altijd gemasseerd worden wanneer…:
   1. U last heeft van griep of koorts
   2. U last heeft van een verhoogde stofwisseling
   3. U huid- en/of vaatziektes heeft
   4. U last heeft van trombose
   5. U kanker heeft
   6. U drie maanden of korter zwanger bent
   7. U onder behandeling bent van een arts, therapeut of andere behandelaar
 2. Bij wijzigingen in de situatie van de cliënt is hij/zij zelf verantwoordelijk om dit aan mij door te geven.
 3. Alle informatie die u tijdens het intakegesprek en de massage/behandeling aan mij vertelt wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder uw schriftelijke toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt.
 4. Bij WelkomWellness wordt geen medische diagnose gesteld. Bij twijfel kan ik afzien van een massage/behandeling en wordt u door verwezen naar de huisarts of specialist.
 5. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde of vergeten afspraken binnen deze termijn worden voor 50% in rekening gebracht.
 6. Betaling verloopt contant en wordt direct na de massage/behandeling voldaan.
 7. WelkomWellness is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.
 8. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaart u tevens dat u WelkomWellness niet aansprakelijk zal stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massage/behandeling die aan u gegeven is.