Email

alievdmeulen@hotmail.nl

Geopend op:

Di t/m do, vrij* en za

Ik heb het altijd al heel leuk gevonden om voor mensen te zorgen. Ik heb jarenlang in de thuiszorg gewerkt, maar na verloop van tijd wilde ik wel eens wat anders. Ik besloot een cursus massage te gaan volgen, en van het een kwam het ander. Als je eenmaal met massage besmet bent kom je hier namelijk niet zomaar weer vanaf! Na de cursus klassieke massage volgde de ene na de andere massagecursus, tot het op een gegeven moment hoog tijd werd om de opgedane kennis in de praktijk toe te passen. In 2011 opende ik daarom mijn eigen praktijk in mijn salon aan huis. Hier ben ik drie dagen per week te vinden om zowel ontspannende als therapeutische massages te verzorgen. Daarnaast ben ik twee dagen per week werkzaam als masseuse in Wellnessresort de Waterlelie in Zevenhuizen.