content image
This phantom sticky

Behandelingen

content image

De Lavendelmassage - nieuw!

Tijdens de ontspannende Lavendelmassage worden uw voeten en de achterzijde van uw lichaam gemasseerd met geurige Lavendel olie.Tijdens deze massage worden rustige strijkringen en zachte knedingen met elkaar gecombineerd,van schouder tot en met de voet en weer terug.  

Lavendelolie werkt kalmerend,verzachtend,opbeurend en brengt de geest in balans.Het helpt daarom goed bij slapeloosheid,stress en on rust.     

content image

Voetreflex

Voetreflex is gebasseerd op de gedachte dat lichaam,geest en ziel volmaakt met elkaar zijn verbonden, en een geheel vormen.

Voetreflex is erop gericht een impuls te geven aan reflexzones en reflexpunten van de voet,die in verbinding staan met de diverse organen,zenuwen,klieren en gewrichten.

We beginnen met een lekker warm voetenbad met magnesium

Hotstone massage

Hotstone massage is een geweldige intense warmte massage,die een weldaad is voor lichaam en geest.
De hitte en de "druk" van de stenen dringen diep door in de spieren.De hotstone massage verlicht spanning en kan je nadien veel energie geven.De stenen worden eerst op de rug neergelegd om lekker te verwarmen.Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd.


 

content image

Indiase gezichtsmassage

Indiase gezichtsmassage is een natuurlijke gezichtsbehandeling die het verouderingsproces van de huid vertraagt en rimpels vermindert.
​De massage zorgt voor een heerlijke diepe ontspanning van gezicht,hoofd, hals, nek, lichaam en geest.
De technieken komen o.a. uit de indiase massage,zweedse massage en de acupressuur

content image

Stoelshiatsu

De laatste jaren krijgen we in onze dynamische westerse maatschappij steeds meer te maken met de gevolgen van stress, een(te) hoge werkdruk en het steeds opnieuw moeten aanpassen aan de veranderingen in onze samenleving.Veel mensen hebben daar problemen mee,zowel junioren als senioren.Veel te vaak wordt geen aandacht geschonken aan de eerste symptomen die wijzen op een te hoge belasting of werkdruk.Als gevolg daarvan worden steeds vaker problemen als spanningshoofdpijn,nek- en schouderklachten,burnout en RSI geconstateerd.

 

Om gezondheidsproblemen te voorkomen,is het van groot belang dat structureel wordt gewerkt aan stressreductie.Een prima hulpmiddel hierbij is stoelmassage of stoelshiatsu.Deze behandelingsmethode wordt tegenwoordig veel toegepast in de werksituatie.Het is een laagdrempelige en prettige manier om het stressniveau te verlagen en zo de gevolgen van stress te reduceren.Het laagdrempelige komt vooral tot uitdrukking in het feit dat de cliënt de behandeling gekleed ondergaat.Idereen die stoelshiatsu heeft ondergaan,is enthousiast.

De cliënt zit op een stoel die speciaal is ontwikkeld om een zeer ontspannen en rustgevende houding te kunnen aannemen.Met verschillende technieken wordt vervolgens zowel  links als rechts op de rug-en schouderpartij van de cliënt drukpunten toegepast.De armen krijgen uiteraard ook de nodige aandacht.Wereldwijd wordt deze effectieve methode van ziektepreventie inmiddels toegepast.